Danskamp

Steel de show en oefen je favoriete dansmoves tijdens ons danskamp!

Danskamp

Ben jij een echte dansfanaat die de dansvloer wilt veroveren met de coolste dansmoves? Dan zijn de danskampen met overnachting van Gekkoo echt iets voor jou! Hier kan je jouw favoriete dansmoves eindeloos oefenen en showen tijdens een spetterend optreden! Ben jij al klaar voor het daverende applaus?

Onze danskampen zijn speciaal voor kinderen geboren tussen 2009 en 2014. Tijdens de paasvakantie vindt het danskamp plaats op Mosa RT en in de zomervakantie op Jeugdverblijf Drieboomkensberg. Op danskampen bij Gekkoo spelen we spelletjes op muziek en leren we in het ritme dansen. Maar dat is nog niet alles! Onze danskampen bieden nog veel meer:

  • Laat je coolste dansmoves zien tijdens het optreden
  • Werk samen met een danscoach
  • Ontdek nieuwe dansstijlen
  • En creëer fantastische herinneringen!

De danskampen van Gekkoo zijn dus dé ideale plek om je danspassie te laten zien en te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Aarzel niet en schrijf je snel in. Maak je klaar voor een dansfeestje waar je nog lang van zal nagenieten!

Begeleiding

De animatorenteam van Gekkoo is net zo enthousiast als de kinderen zelf. Ze zijn altijd in voor spelletjes, dansjes en andere gekkigheid. En dat allemaal terwijl ze de veiligheid en welzijn van alle kinderen zeker stellen.

Ons team bestaat uit jonge vrijwilligers die een opleiding achter de rug hebben of momenteel aan het volgen zijn. Zij worden bijgestaan door de professionele medewerkers van Gekkoo.

We begrijpen dat het als ouder toch spannend kan zijn om je kind(eren) achter te laten. Daarom houden we je gedurende het danskamp op de hoogte met updates en foto’s. En als je toch nog vragen hebt, staan onze vrijwilligers altijd voor je klaar. Zo kun jij en je kind met een gerust hart genieten van het kampavontuur!

917

Gekkoo Fonds

Wil je dat jouw kind de tijd van zijn leven heeft tijdens een van onze speelpleinen of kampen, maar ligt het financieel niet helemaal binnen handbereik? Dan hebben wij goed nieuws! Gekkoo heeft namelijk het ‘Gekkoo Fonds’ opgericht om ook deze ouders en kinderen een kans te geven. Want bij Gekkoo vinden we dat elk kind de kans moet krijgen om te dansen en nieuwe vrienden te maken, ongeacht hun financiële situatie.

Als jouw kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief, kan je via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Want bij Gekkoo is plezier maken en spelen voor iedereen!

Bekijk hier ons aanbod danskampen!

Klik hier!