Jeugdwerk bij Gekkoo

Een jeugdwerkorganisatie voor ieder kind!

Jeugdwerk bij Gekkoo

Gekkoo is meer dan zomaar een jeugdorganisatie. Ons doel is om een waardevolle invloed te hebben op de vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren. Dat gaat verder dan enkel het aanbieden van leuke activiteiten; We zetten ons in om kinderen en jongeren de ruimte en kansen te bieden om op een positieve manier bij te dragen aan de samenleving. Het ultieme doel? Dat álle jonge kinderen toegang hebben tot aangename omgevingen waar ze op een speelse manier samen met anderen hun talenten, interesses en identiteit kunnen ontdekken. 

Jeugdwerk werkzaamheden

Bij Gekkoo ben je aan het juiste adres voor fantastische speelmomenten en onvergetelijke ervaringen voor alle leeftijden!

Speelpleinbendes

Bij de speelpleinwerkingen van Gekkoo kunnen kinderen tussen 3 en 12 jaar de wereld al spelend ontdekken. Dit gebeurt tijdens de vakanties op de leukste speelpleinen van Antwerpen. Samen met de tofste en enthousiastste jonge animatoren zorgen we voor een geweldige tijd vol spel en avontuur. 
 

 

 

Kampbendes

Gekkoo biedt vakantiekampen met en zonder overnachting voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar oud. Hierbij maken de kinderen samen met begeleiders meerdere dagen plezier binnen een superleuk thema. Laat de fantasie de vrije loop!

Vrijwilligersbende

Vanaf 15 jaar kunnen jongeren zich aansluiten als vrijwilliger bij onze jeugdwerkzaamheden. Samen met leeftijdsgenoten ontdekken ze wat ze allemaal kunnen. Probeer op een speelplein kinderen te begeleiden of volg een cursus. Hoe dan ook, het is plezant en gezellig.

Gekkoo als jeugdorganisatie

Wij zetten plezier en veiligheid centraal en vinden het heel belangrijk dat er voor iedereen mogelijkheid is om een fijne tijd te hebben. Daar zorgen we voor op deze manieren:

Vrijetijdspartner in gemeenten

Als betrouwbare partner voor gemeenten ontwikkelen we een kwaliteitsvol vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren. Hierbij gebruiken we onze jarenlange expertise in jeugdwerk om in samenwerking met kinderen, jongeren en ouders in gemeenten de leukste activiteiten te organiseren.

1106

Gekkoo Fonds

Ongeacht de financiële situatie van ouders, verdient elk kind het om te kunnen spelen en te ontdekken wie ze zijn en wat ze graag doen. Daarom hebben we het 'Gekkoo Fonds' opgericht. Ouders wiens kind recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming of kansentarief kunnen op deze manier een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat alle kinderen een kans krijgen om te spelen en vriendjes te maken in een veilige en gezonde omgeving.

986