Kampen zonder overnachting

Kruipt jouw avonturier 's nachts liever onder zijn eigen deken? Dan zijn onze dagkampen de perfecte keuze! Laat het speelplezier beginnen, zonder het gemis van het eigen vertrouwen nest.

 Kampen zonder overnachting

Onze kampen zonder overnachting zorgen voor een keitoffe sfeer waar jouw kind zich helemaal thuis voelt. Een plek waar je kind eindeloos kan blijven spelen, nieuwe uitdagingen kan trotseren en fantasie constant geprikkeld wordt. Zo heeft je kind een echt vakantiekamp gevoel waarbij er elke dag een nieuw avontuur wacht, nieuwe vriendjes worden gescoord, skills worden bijgeschaafd, maar toch elke avond knus in het eigen bedje kan worden gedoken. 

Themakampen

Bij Gekkoo is niet alleen elk kamp een avontuur, maar ook een ontdekkingsreis vol kennis en plezier! Zo heeft elk kamp een supertof en fantasierijk thema. Voor de sportievelingen bieden we bijvoorbeeld het sportmix kamp aan, waar de kinderen een week lang uitdagende sporten en spellen zullen beleven.
Of voor de meer avontuurlijke zielen zijn Kapitein Karel en zijn gevleugelde vriend Patje nog op zoek naar stoere piraten die klaar zijn het piratenleven in te duiken en op zoek willen gaan naar verborgen schatten!

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed kan meedoen, houden we onze dagkampen bewust kleinschalig. Met een maximum van 15 kinderen per kamp blijft het gezellig en vertrouwd. Dit is de ideale setting om vriendschappen te smeden die leven lang meegaan.

Samen zullen de kinderen vooral spelen met andere leeftijdsgenoten zodat ze niet alleen plezier hebben, maar ook kunnen groeien en ontwikkelen in een superleuke omgeving.
 

Begeleiding

Wij begrijpen heel goed dat het best spannend kan zijn om op kampavontuur te gaan, ook bij kampen zonder overnachtingen. Maar onze ervaren en enthousiaste begeleiders ontvangen je kind maar al te graag met open armen! Ze zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en volop kan genieten van iedere dag. 
Ons team bestaat uit jonge vrijwilligers die een opleiding achter de rug hebben of momenteel aan het volgen zijn. Zij worden bijgestaan door de professionele medewerkers van Gekkoo. Onze vrijwilligers weten precies hoe ze de kinderen moeten begeleiden tijdens de activiteiten en staan altijd paraat voor vragen of wanneer een extra steuntje in de rug nodig is. Zo kan je met een gerust hart je kinderen laten deelnemen aan onze avontuurlijke dagen, wetende dat ze in goede handen zijn.
 

1103
  • “Jullie hebben dat enorm goed aangepakt! Bedankt allemaal!”

    Cara Mindewever
    Instagram
  • “Zijn super mensen. Duidelijke communicatie van wat er verwacht wordt”

    Kelly Peters
    Facebook

Gekkoo Fonds

Bij Gekkoo geloven we dat elk kind recht heeft op plezierige ervaringen vol spel, vriendschap en onvergetelijke momenten, ongeacht de financiƫle situatie van de ouders. Daarom hebben we het 'Gekkoo Fonds' in het leven geroepen. Ouders wiens kind recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming of kansentarief kunnen op deze manier een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat alle kinderen een kans krijgen om te spelen in een veilige en gezonde omgeving.

Bekijk onze Kampbendes zonder overnachting