Ruiterkamp

"Ontdek het leven op de manege en galoppeer naar onvergetelijke avonturen!"

Ruiterkamp

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te leven op een echte manege? Dan is dit jouw kans! Tijdens onze ruiterkampen ga jij samen met andere paardenliefhebbers een week lang op avontuur bij Manage De Heide in Boskant, Zandhoven. Twee keer per dag krijgen we paardrijles van professionele lesgevers. Daarnaast leren we ook de stallen schoon te maken en onze favoriete dierenvriend te verzorgen. Maar dat is nog niet alles! We spelen we leuke spellen en doen we allerlei verschillende groepsactiviteiten.

Tijdens onze ruiterkampen kun je niet alleen volle teugen te genieten van het leven tussen de paarden, maar krijg je ook de kans om:

  • Je paardrij skills naar een hoger niveau te tillen! Ongeacht of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent.
  • Samen te werken met professionals. Onze instructeurs zijn er om jou te helpen en te begeleiden.
  • Samen te slapen in een tentenkamp dicht bij onze manege, zodat we nooit ver van onze favoriete paardenvriendjes verwijderd zijn.

Onze ruiterkampen worden aangeboden in de zomervakantie van 1 tot 8 augustus of 10 tot 17 augustus. Ben jij geboren tussen 2005 en 2013? Wacht dan niet langer! Leer nieuwe vaardigheden, ontmoet nieuwe vrienden en beleef avonturen waar je nog lang over na zult praten! Ben jij al klaar om het zadel op te stappen en het avontuur tegemoet te rijden?

Begeleiding

Wij snappen het dat het als ouder best een grote stap kan zijn om je kleine avonturier op ruiterkamp te laten gaan. Maar bij Gekkoo staat veiligheid altijd op nummer één! Onze paardrijlessen worden gegeven door professionele lesgevers, die ervaring hebben in het begeleiden van jonge ruiters. Onze kampen worden bovendien begeleid door vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs. Zij nemen elk jaar kinderen en jongeren mee op kamp om hen de mooiste tijd van het jaar te bezorgen! Bij Gekkoo kun je er dus op vertrouwen dat je kinderen in goede handen zijn. Zo kun je als ouders met een gerust hart je kind(eren) bij ons achterlaten, en kunnen zij zorgeloos genieten van een week vol paardenplezier en avontuur!

921

Gekkoo Fonds

Als ouders wil je natuurlijk altijd het beste voor je kind, maar soms kan een avontuurlijk kamp of speelpleinbende misschien buiten je budget vallen. Geen zorgen, want bij Gekkoo vinden we dat elk kind de kans moet krijgen om deel te nemen aan onze activiteiten. Daarom hebben we het ‘Gekkoo Fonds’ in het leven geroepen, een initiatief waarmee we financiële ondersteuning bieden aan gezinnen die het nodig hebben. Als jouw kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief, kan je via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat Gekkoo dé plek kan zijn waar alle kinderen de meest onvergetelijke herinneringen kunnen creëren!

Bekijk hier ons aanbod ruiterkampen!

Klik hier!