Skikampen en snowboardkampen

“Suis van de besneeuwde bergtoppen af tijdens de skikampen en snowboardkampen van Gekkoo!”

 Skikampen en snowboardkampen

Klaar om je een week helemaal uit te leven in de sneeuw en te genieten van de witte wereld in de bergen? Ga dan mee naar de adembenemende pistes van het Italiaanse Nuovo Dolomiti tijdens onze paasvakantie skikampen en snowboardkampen! Beleef een knotsgekke wintersportervaring die je nooit zult vergeten.

Tijdens de krokusvakantie staat er een geweldig wintersportprogramma op jou te wachten:

  • Dagelijks gaan we de bergen verkennen door de pistes af te roetsjen.
  • Een dolle boel tijdens het (avond)activiteitenprogramma, waar je een heerlijke mix van sport en fun zult beleven.
  • De mogelijkheden om je wintersport vaardigheden bij te spijkeren samen met onze ervaren instructeurs.

Onze skikampen en snowboardkampen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde wintersporters. Op basis van je niveau krijg je ski- of snowboardlessen van ervaren instructeurs. Dus of je nu voor het eerst op latten staat of al jarenlange ervaring hebt, onze instructeurs zorgen ervoor dat je op eigen tempo bijleert.

Dus waar wacht je nog op? Ben jij tussen de 9 en 13 jaar of tussen de 14 en 18 jaar? Kom dan met ons mee naar Nuovo Dolomiti en maak je klaar voor een week vol avontuur, plezier en sneeuwpret!

Begeleiding

Bij Gekkoo staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Daarom worden onze skikampen en snowboardkampen begeleid door ervaren instructeurs die speciaal opgeleid zijn om les te geven aan wintersporters van elk niveau. Zij zorgen ervoor dat iedereen op een veilige en leuke manier de pistes af kan gaan.

Daarnaast staat onze groep van enthousiaste vrijwilligers met ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs ook 24/7 voor je klaar! Zij zijn niet alleen het aanspreekpunt voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Als je vragen of zorgen hebt, kun je altijd bij hen terecht. Zo kun je met een gerust hart je kinderen bij ons achterlaten, wetende dat ze in goede handen zijn en kunnen genieten van een fantastische wintersportervaring!

923

Gekkoo Fonds

Bij Gekkoo vinden we dat elk kind de kans krijg om deel te nemen aan onze kamp- en speelpleinbendes, ongeacht de financiële situatie van het gezin. Zodat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een leerzame, veilige en leuke omgeving. Daarom hebben we het ‘Gekkoo Fonds’ in het leven geroepen. Het Gekkoo Fonds is een initiatief dat steun biedt aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Als jouw kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief, kan je via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat Gekkoo dé plek kan zijn waar alle kinderen de kans krijgen om te spellen, te ontdekken en te groeien in een wereld vol avontuur en fun!

Bekijk hier ons aanbod skikampen!

Klik hier!