Survivalkamp

“Een week in de wildernis: leer knopen leggen, vuur maken en verken de wonderschone natuur!” 

Survivalkamp

Wordt deze zomer een echte ontdekkingsreiziger tijdens de survival kamp van Gekkoo. Elke dag staat in het teken van een nieuw avontuur. Een trek door de bossen, we gaan back to the basics of we nemen een verfrissende duik in de verborgen beekjes. Wij hebben in ieder geval al genoeg goesting! 

Programma

Met ons gevarieerde programma zorgen we voor genoeg afwisseling en uitdaging, zodat jij de ware ontdekkingsreiziger in jezelf kunt ontdekken! Na een dag vol actie en avontuur keren we terug naar ons gezellige tentenkamp, waar we onze verhalen delen rond het knisperende kampvuur. Maar wees gerust, je staat er tijdens deze week niet alleen voor. 

Onze professionele begeleiders staan altijd voor je klaar om te zorgen dat iedereen een geweldige week beleefd. Dus verzamel je survival spullen en ervaar: 

  • Een week avontuurlijke activiteiten
  • Het buitenleven terwijl we slapen in tenten
  • Het leren van nieuwe vaardigheden 
  • Samenwerken als een team

Begeleiding

Het Gekkoo team dat de kinderen begeleidt tijdens het survival kamp is net zo enthousiast over het kamp als de jonge avonturiers zelf! Ze staan altijd paraat voor avontuur, een spelletje of andere doldwaze activiteiten. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en moedigt de kinderen aan om het beste uit zichzelf te halen. Terwijl de begeleiders tegelijkertijd een veilige en ondersteunende omgeving bieden om te groeien en te genieten van de wildernis ervaring.

Ieder lid uit ons team heeft ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs waardoor ze als geen ander weten hoe ze kinderen een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen. Maar toch begrijpen we dat het als ouder spannend kan zijn om je kind(eren) achter te laten. Daarom zorgen we ervoor dat je gedurende het survivalkamp op de hoogte wordt gehouden met updates en foto’s. En als je vragen hebt, staan onze vrijwilligers altijd voor je klaar. Zo kunnen zowel jij als je kind met een gerust hart genieten van het survivalkamp 2023! 

908

Gekkoo Fonds

Wij van Gekkoo weten dat helaas niet alle ouders de financiële middelen hebben om hun kinderen mee te laten gaan op kampavontuur. Daarom hebben wij het ‘Gekkoo Fonds’ opgericht. Ouders wiens kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief kunnen via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat alle kinderen de kans krijgen om plezier te maken, nieuwe vriendjes te leren kennen en een onvergetelijke ervaring kunnen beleven tijdens onze activiteiten. 

Bekijk hier ons aanbod survivalkampen!

Klik hier