Turnkamp

"Handstand? Salto? Radslag? Dat is zo geflikt bij ons turnkamp!"

Turnkamp

Op turnkamp met Gekkoo leer je de coolste moves en trucs die je altijd al had willen kunnen! Of je nu net begint of al jarenlang in de turnzaal te vinden bent, bij ons vind je altijd de uitdaging die je zoekt. Klaar om de ster van de turnshow te worden?


 

Ben jij geboren tussen 2007 en 2016 en ben je op zoek naar een sportieve, gezellige en leerzame vakantie? Dan zijn onze turnkampen met overnachting iets voor jou! Samen met andere turnliefhebbers train je onder begeleiding van échte turnpro’s. Zo til jij je turnskills naar het volgende niveau!

Turnen tijdens de paas- en zomervakantie

Maar natuurlijk is er tijdens het turnkamp niet alleen maar ruimte voor training. Er worden ook een hoop andere leuke activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een keertje samen zwemmen, vuile spelen en groepsspelen? En er is nog veel meer om naar uit te kijken!

  • Trainen combineren met leuke activiteiten
  • Werk samen met echte turn-pro’s
  • Het verbeteren van je turnskills
  • Het ontmoeten van nieuwe vrienden
  • En nog veel meer!

Onze turnkampen vinden plaats tijdens de paasvakantie op Mosa RT en in de zomervakantie op Jeugdverblijf Drieboomkensberg. Zien we jou daar? Wacht niet langer en meld je nu aan voor het turnkamp dat je wereld op zijn kop zet!

Begeleiding

We begrijpen dat het voor ouders soms spannend kan zijn om hun kind(eren) op een kamp te laten gaan. Maar bij Gekkoo staat de veiligheid en welzijn van de kinderen altijd op de eerste plaats. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die een opleiding achter de rug hebben of momenteel aan het volgen zijn. Zij worden bijgestaan en ondersteund waar nodig door onze professionele medewerkers. En tijdens het turnkamp staan er natuurlijk ook ervaren turn-pro’s paraat om de kinderen op een verantwoorde en veilige manier de coolste trucs aan te leren. Bij Gekkoo kan jij en je kind dus volop geniet van een kampeeravontuur zonder zorgen!

919

Gekkoo Fonds

Bij Gekkoo willen we het belangrijk elk kind de kans krijgt om deel te nemen aan onze kampen en speelpleinbendes, ongeacht hun financiële situatie van het gezin. Daarom hebben we het ‘Gekkoo Fonds’ opgericht, een initiatief dat financiële steun biedt aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Als jouw kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief, kan je via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Zodat alle kinderen de kans krijgen om een onvergetelijk avontuur te beleven bij Gekkoo!

Bekijk hier ons aanbod turnkampen!

Klik hier!