Vrijwilligerswerk in Antwerpen

Overweeg jij om vrijwilliger te worden? Topidee! Want wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de vakantieperiodes nog onvergetelijker willen maken. Of het nu gaat om onze avontuurlijke themakampen met of zonder overnachting of onze toffe speelpleindes, bij Gekkoo draait het om het creëren van de beste herinneringen. En jij kan daar deel van uitmaken! 

Vrijwilligerswerk in Antwerpen

Wat kun je allemaal doen als vrijwilliger?

Bij Gekkoo doen we niets liever dan vrij spelen en leerzaam plezier beleven. Met onze plezante activiteiten willen we een meerwaarde bieden in de vrije tijd van kinderen en jongeren. Als vrijwilliger ben jij de onmisbare schakel in dit fantastische avontuur. Een vrijwilligersjob bij Gekkoo biedt je de kans om kinderen te begeleiden, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen innerlijke kind naar boven haalt. Maar dat is nog niet alles, we bieden ook:

  • Diverse cursussen zodat jij je vaardigheden uit kunt breiden;
  • De kans om te groeien in leiderschap, verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid;
  • Een financieel extraatje* als vrijwilligersvergoeding; 
  • De mogelijkheid om vrienden voor het leven maken en samen groeien in een ondersteunende gemeenschap;
  • En vergeet natuurlijk niet alle liefde en dankbaarheid die je terugkrijgt van alle kinderen! 

Animator
Ook als animator ben je minimaal 15 jaar oud, en werk je samen met je team om activiteiten voor te bereiden en uit te voeren. Denk aan zotte spelletjes, creatieve workshops, en spannende avonturen. Met jouw inbreng wordt elke activiteit een onvergetelijke belevenis! 

Hoofdanimator
Als je minimaal 17 jaar oud bent en klaar bent om de leiding te nemen, dan is deze rol iets voor jou. Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de andere animatoren, terwijl je samen de kinderen begeleidt. En er is meer: je volgt ook de voorbereidingen van de activiteiten en de administratieve kant verder op. Leiderschap was nog nooit zo leuk! 

Instructeur
Ben je 18 jaar of ouder en zit je boordevol ervaring in het jeugdwerk? Als instructeur deel je jouw waardevolle kennis met andere vrijwilligers  via vorming en coaching. Jij bent de meester die andere de kneepjes van het vak bijbrengt! 

Bij Gekkoo is er voor ieder wat wils als het aankomt op vrijwilligerswerk, zodat jij de rol kunt kiezen die echt bij jou past:

Taakvrijwilliger
Als materiaalmeester, lunchvrijwilliger of zorgvrijwilliger ben jij de held die ervoor zorgt dat jouw gerichte taak soepel verloopt. En maak je geen zorgen als je alleen maar wat uurtjes kunt missen, jouw helpende handen zijn altijd welkom. Samen maken we licht werk! 

Hulpanimator
Ben je minimaal 15 jaar oud? Dan kan je als hulpanimator bij Gekkoo een kijkje nemen in de wereld van jeugdwerk en écht kennis maken met de taken van een animator in het jeugdwerk. Samen met het team bereid je de tofste activiteiten voor en begeleid je de kinderen op hun avonturen. 

 

Wat kun je als vrijwilliger bij ons verwachten?

Als vrijwilliger bij Gekkoo ben je onze superheld voor en achter de schermen. Jij zorgt ervoor dat alle onze vrijetijdsactiviteiten vlotjes en veilig verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van materialen, het begeleiden van spelletjes, en er natuurlijk voor zorgen dat alle kinderen een plezante en leerzame tijd beleven. 

Maar hier komt het beste deel: bij Gekkoo ben je meer dan een vrijwilliger. Jij bent het voorbeeld waar de kinderen naar opkijken. Of je nu aan het knutselen bent of buiten aan het ravotten bent, jij toont de kinderen de weg. Samen laten we zien dat plezier maken en leren hand in hand gaan, dat vriendschappen de wereld een stuk kleurrijker maken en dat geen idee te gek is.

Hoe werkt het als ik kom helpen?

Onze vrijwilligers zijn de bouwstenen van al het speelplezier, daarom willen we graag samen met jou kijken waar en wanneer jij kan en wilt helpen. Want bij Gekkoo draait vrijwilligerswerk om jouw traject en plezier! Voel jij die kriebels van enthousiasme al? Bekijk dan onze vacaturepagina en ontdek welke vacatures voor het vrijwilligerswerk in Antwerpen het beste bij jou past. We bieden een schatkist vol mogelijkheden, dus kies de vacature die het beste bij jou past!

Enthousiast geworden?

Het is geen geheim dat de kinderen en wijzelf megacontent zijn met de geweldige inzet van al onze vrijwilligers helden. Ben jij onze volgende topper? We kunnen niet wachten om je te leren kennen! Maar hoe word je deel van het supertoffe Gekkoo-team? Simpel! Vul hier je gegevens in en je hoort snel van ons. En dat is het! En vergeet niet dat je altijd contact met onze stafmedewerkers kunt opnemen via vrijwilligersbende@gekkoo.be of Whatsapp naar 0456233981. 

988

Enthousiast geworden?

Het is geen geheim dat de kinderen en wijzelf megacontent zijn met de geweldige inzet van al onze vrijwilligers helden. Ben jij onze volgende topper? We kunnen niet wachten om je te leren kennen! Maar hoe word je deel van het supertoffe Gekkoo-team? Simpel! Vul hier je gegevens in en je hoort snel van ons. En dat is het! En vergeet niet dat je altijd contact met onze stafmedewerkers kunt opnemen via vrijwilligersbende@gekkoo.be of Whatsapp naar 0456233981. 

986