Waterpolokamp

“Voel je als een vis in het water bij Gekkoo tijdens ons waterpolo kamp!"

Waterpolokamp

Klaar om jezelf onder te dompelen in de spetterende wereld van waterpolo? Of je nu een beginnende waterpolospeler bent of al enige ervaring hebt, onze waterpolo kampen bieden een unieke kans om je zwem- en werptechniek te verbeteren en te genieten van een fantastische tijd in het zwembad. Voor iedere sportieve waterrat staan er uitdagende trainingssessies, spannende wedstrijden en leuke aquatische activiteiten op het programma! 

Over het kamp

Tijdens ons waterpolokamp krijg je elke dag de kans om twee tot drie keer te trainen in het zwembad onder toezicht van deskundige professionals. Maar we hebben nog meer in petto! We zorgen ook voor vermakelijke buitenactiviteiten zoals quizzen, karaoke en groepsspellen. Dus pak alvast je zwembroek/badpak en een handdoek, en maak je klaar om ons waterpolokamp te ontdekken:

  • Begeleiding van echte waterpolo professionals
  • Ideale voorbereiding voor het komende waterpoloseizoen
  • Begeleiding voor ieder niveau (beginner t/m gevorderd)
  • (Water)sportplezier voor de leeftijden 8 t/m 16 jaar
  • Onvergetelijke herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven

Begeleiding

Bij Gekkoo geloven we dat begeleiding van professionals het verschil maakt. Daarom zijn onze instructeurs niet alleen gepassioneerd over wat ze doen, maar ook zeer ervaren in hun vakgebied. Of het nu gaat om het verbeteren van technieken, het aanleren van nieuwe vaardigheden of het inspireren van de kinderen, onze instructeurs weten hoe ze het beste in iedereen naar boven kunnen halen. 

Daarnaast staan onze enthousiaste vrijwilligers ook dag en nacht klaar voor de kinderen. Ze hebben allemaal ervaring in het jeugdwerk of het onderwijs, waardoor ze als geen ander weten hoe ze de kinderen een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen. 

Deze groep vrijwilligers zijn niet alleen het aanspreekpunt voor de kinderen, maar ook voor de ouders en verzorgers. Zo kun jij als ouders je kind(eren) met een gerust hart bij ons achterlaten, wetende dat ze in goede handen zijn. En dat ze volop kunnen genieten van een fantastische sportervaring tijdens onze waterpolo kampen.

995

Gekkoo Fonds

Wij van Gekkoo geloven dat elk kind de kans verdient om te kunnen genieten van onze fantastische kamp- en speelpleinbendes. Helaas is het niet voor alle ouders financieel haalbaal om hun kinderen mee te laten doen aan onze activiteiten. Daarom hebben we het ‘Gekkoo Fonds’ in het leven geroepen. Dit fonds is opgericht om kinderen uit gezinnen met een lager inkomen ook de kans te geven om te sporten, te spelen, te groeien en bovenal veel plezier te beleven! Als jouw kind recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief, kun je via het Gekkoo Fonds een tussenkomst aanvragen. Het Gekkoo Fonds komt dan tussen in de deelnameprijs voor onze speelpleinbendes en kampbendes. Want bij Gekkoo is er plezier voor iedereen. 

Bekijk hier ons aanbod waterpolokampen!

Klik hier!